Penjatsunany Weblog


Volem llagues als peus! Per fi un trekking: de Kalaw al Llac Inle
Setembre 27, 2008, 1:57 pm
Filed under: Myanmar (Birmània)

Bé, era evident que tant de bus, barca, tren i avió ens estava convertint en culons 😉 o gairebé, així que ben decidits ens hem apuntat a fer un trekking de tres dies per les muntanyes shan. No és que sigui molt bèstia ja que només són 50 o 60 kilòmetres, però estant en pèssima forma, el tema butllofetes d’aigua als peus ha fet la seva aparició…aaaaaaai!

El nostre guia, l’Alex, ha estat maquíssim de debò (de fet era el més guapo de tots els guies que treballaven al poble) i durant tota la travessa ens ha fet de mediador cultural amb la gent de les petites viles, a les quals hem pernoctat. Ell i el seu amic cuiner, que estava aprenent l’anglès, ens han preparat una cuina boníssima i a més han estat una grata companyia durant les hores mortes abans d’anar al llit.

El trajecte ha estat preciós, però el que més ens ha agradat definitivament és el seure i prendre un bon te al arribar…! Bromes a part, hem vist uns contrastos dignes de postal i l’arribada al Llac Inle ha estat també a l’alçada, doncs creuar-ne les aigües sdesprés de tre dies caminant és com lliscar per un tros de núvol! Preciós!

Això si, el més remarcable del trekking a banda de la nit que hem passat al monestir, ha estat el parar-nos en una festa de pa-o (una minoria ètnica), on en el moment que el Marc ha tret la càmara de filmar, han aparegut dones i nens de sota les pedres (ha estat com treure una paquet de “donetes”…). El problema és que si tens tres nenes agafant-te la filmadora, filmar en sí és una activitat complicada, o sigui que he aprofitat que elles estaven ocupades amb L’Home i el resultat han estat aquestes fotos (no perdre’s la iaia del puru):


2 comentaris so far
Deixa un comentari

hola tildete i companyia, sou uns marranuuuuuuuuuuuus!!!!!!
no podeu ensenyar aquestes fotos, es una passada, i des d’aqui,provoqueu enveja “sana” eh? jejejeje
una abraçada

Comentari per lo cartanya

Tildeteeeeeeeeeeeee!!!!! Mira, d’aqui uns dies ens pot venir a visitar a Laos amb el Martinet que ja tindre, home sweet home…jojojo Tildeee!! Et trobo a faltar, i tambe rascar-te la barbete!
1 petonas!

Comentari per penjatsunany




Deixa un comentari